Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız’da Muzo Nalan’a aşık mı?

Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız’da Muzo Nalan’a aşık mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en iddialı dizilerinden Camdaki Kız izleyicileri ekrana kitlemeyi sürdürüyor. Dizinin dün akşamki bölümünde Nalan ve Muzo yakınlaşması izleyicide büyük bir beklentiye yol açtı. Bu beklenti Muzo’yu canlandıran Enis Arıkan’ın bir sorusu üzerine iyice ortaya çıktı.

Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız’ın beşinci bölümü dün akşam yayınlandı. Bölümde izleyiciler Sedat’ın büyük değişimine tanık oldu.

Dördüncü bölümün sonunda Nalan yüzüğü atınca Koroğlu malikanesinde işler iyice karışmıştı. Bardağı taşıran bu son damla sonucunda Sedat’a çok sinirlenen Rafet, oğlunu evlatlıktan reddetmeye karar verir. Bunun üzerine öfkeyle evden çıkan ve araba kullanan Sedat büyük bir trafik kazası geçirir. Sedat kaza sonucu ölümden döner. Bu durum Rafet’in yumuşamasına neden olur. Sedat iyileştikten sonra Rafet oğlunu, neredeyse ölümüne sebep olacağı taksi şoförünün yaşadığı gecekondu mahallesine götürür. Burada gördüğü fakirlikten ve şoförün durumundan çok etkilenen Sedat başka biri olmaya karar verir.


Tüm bunlar yaşanırken ve Nalan’la Sedat yeniden birbirine yaklaşmaya başlarken küçücük bir sahne izleyicilerin şaha kalkmasını sağladı. Sedat’ın kurtulduğu haberini aldıkları anda Nalan ve Muzo’nun birbiriyle bakıştığı birkaç saniyelik bir sahneydi bu. Ardından Muzo ve Nalan arasında samimi bir konuşma geçti ve tüm bunlar izleyicinin Nalan-Muzo aşkı beklentisini yükseltti.

Bu beklenti Enis Arıkan Twitter hesabında “İzliyor muyuz?” diye sorunca ortaya çıktı.

Bir izleyici doğrudan “Evet ikiniz için” yanıtını verdi ve Nalan’la Muzo’nun fotoğrafını paylaştı.

Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız'da Muzo Nalan'a aşık mı? 12

Bir başka izleyici de “Sen şimdi niye öyle baktın ki Nalan’a” diye sordu.

Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız'da Muzo Nalan'a aşık mı? 13

Yorumlardan biri ise bir hayli ilginçti. Yaprak Dökümü dizisine gönderme yapan izleyici Ahhh be Muzo, Grinin Elli Tonu’ndan Aşk-ı Memnu’ya ve Aşk-ı Memnu’dan da Yaprak Dökümü’ne geçişi 4 gözle bekliyorum bu hikayede. Necla olmandan korkuyorum.” diye yazdı.

Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız'da Muzo Nalan'a aşık mı? 14

İşte Nalan Muzo aşkı beklentisiyle ilgili diğer yorumlar:

Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız'da Muzo Nalan'a aşık mı? 15

Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız'da Muzo Nalan'a aşık mı? 16

Enis Arıkan sordu, izleyicinin yanıtı çok acayip oldu! Camdaki Kız'da Muzo Nalan'a aşık mı? 17