Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’deki Sadakatsiz dizisinin yaptığı çok akıllı iş!

Kanal D’deki Sadakatsiz dizisinin yaptığı çok akıllı iş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin her hafta etkileyici hikayesine yeni olaylar ekleniyor ve dizinin reytingleri de çok iyi seviyelerde devam ediyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikaye kurgusunun çok güçlü olması, izleyici ilgisinin de sürekli yüksek kalmasını sağlıyor. Sadakatsiz’de yan karakterler de bir hayli öne çıkıyor. Emir Tarık Tekin’in canlandırdığı Selçuk, en dikkat çeken karakter olarak son günlerde daha çok konuşuluyor.

Diziye şimdi yeni bir karakter daha katılacak. Komiser Melih ismiyle Ali İl, hikayeye yeni bir renk katacak. Bu karakterin gelişi ile nelerin değişeceği de merak konusu… Dizide yapılan bir başka iyi işe ise Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında işaret etti.

Dizi ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Koloğlu, şu yorumu ile dikkat çekti: “Sadakatsiz, psikopat haliyle dikkat çekmeye devam ediyor. ‘Bakalım ileride neler olacak?’ diye her hafta bir bomba ekliyor. Akıllı iş.”

Gerçekten de Sadakatsiz dizisi hayranları her bölümün finalinin ardından bir sonrakinde neler olacağını merak ederek bir hafta geçiriyor. Yeni bölüm fragmanları milyonlarca kez izleniyor. Dizinin yeni bölümü öncesi sosyal medyada yüzbinlerce mesaj paylaşılıyor. Bu da aslında yüksek reytinglerin merak unsurunun bir sonucu olduğunu anlatıyor.