Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi için uyarıcı nitelikte sert eleştiri!

Son Yaz dizisi için uyarıcı nitelikte sert eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz, son dönemin en başarılı yapımlarından birisi olarak dikkatleri çekiyor. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü heyecan fırtınası şeklinde geçiyor. Ortanın üzerinde reytingler de alarak Fox TV’nin bu sezonki iyi yapımlarından olan Son Yaz, Cuma günü zorlu bir günde ayakta kalmayı da başarıyor.

Hem hikayesi ile dikkat çeken hem de oyunculuk performansları ile de övgü olan dizinin, reytinglerinin düşük olduğuna, çok daha iyi oranları hak ettiğine yönelik de bir izlenim var. Son Yaz dizisinde şimdiye kadar 9 bölüm yayınlandı ve akıcı hikayeye sahiplenen milyonlar oluştu… Kemik izleyici kitlesi sayesinde de dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Ancak Son Yaz ile ilgili ciddi bir eleştiri de var. Dizinin oyuncu kadrosundan daha yüksek beklentiler bu eleştirinin ana nedeni… Senaristlere dokunduran bu eleştiri Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi.

Koloğlu şu mesajı ile senaristlere ciddi bir uyarı gönderiyor: “Kısır bir döngünün içine girdi ‘Son Yaz’. Halbuki ekip gerçekten çok iyi. Bir de onları oynatabilseler. ”

Koloğlu’nun bu yorumu hikayenin kısır döngüden çıkması gerektiği ve yeni bakış açılarının gelmesi gerektiğini ve oyuncuların performanslarını daha yükseltecek sahneler yazılması gerekliliğine vurgu yapıyor.