Ana sayfa TV Programları Kanal D’den Çok Güzel Hareketler 2 hakkında çok şaşırtan bir karar aldı!

Kanal D’den Çok Güzel Hareketler 2 hakkında çok şaşırtan bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 10 Şubat 2019 tarihinde başlayan Çok Güzel Hareketler 2 programı toplam 3 sezonu geride bıraktı. 2011 yılında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ikinci dönemi olarak da ifade edilen komedi programı yeni sezonda da ekranda olacak.

Kanal D, Çok Güzel Hareketler 2 programı için herkesi şaşırtan bir karar aldı. Genç yeteneklerin skeçlerle kendilerini gösterebildikleri program, 3 sezon boyunca Pazar akşamları izleyicilerle buluştu. Daha önce kısa süreli gün değişiklikleri yapılsa da programı izleyiciler Pazar akşamları gülmek için ekran başına geçiyor.

Ancak Kanal D’den yapılan duyuruda Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın 4. sezonunun yeni yayın gününde izleyicilerle buluşacağı açıklandı. Programın 90. bölüm fragmanı yayınlandı ve yayın günü olarak 13 Eylül Pazartesi saat 20.00 duyurusu yapıldı.

Görüldüğü üzere Çok Güzel Hareketler 2 programı bundan böyle Pazartesi akşamları çok etkili dizilerle reyting yarışı yapacak. Yeni sezonda neden böyle bir karar alındığı merak ediliyor. Bu durum pazartesi akşamları Kanal D’nin bir dizi ile reyting rekabeti yapmayacağını da ortaya koymuş oluyor.

Eser Yenenler’in yönetiminde yeni sezonda dizilerle yarışacak olan Çok Güzel Hareketler 2 programının 90. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.