Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den herkesi şaşkına çeviren pazartesi için dizi kararı!

Kanal D’den herkesi şaşkına çeviren pazartesi için dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonda yine izleyicileri etkileyecek diziler yer alacak. Ancak kanalın aldığı son karar, bu sezon farklı bir stratejinin izleneceğine işaret ediyor.

Kanal D ekranında 3 sezon boyunca pazar akşamları Çok Güzel Hareketler 2 programını gören izleyiciler, yeni dönemde büyük sürpriz yaşayacak. Eser Yenenler’in yönetiminde dördüncü sezon ile yoluna devam edecek olan programın günü değiştirildi.

Çok Güzel Hareketler 2 programının 90. bölüm fragmanı yayınlandı ve 13 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da özetsiz olarak izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Bu durum Kanal D’nin diziler konusundaki stratejisini değiştireceğine de işaret ediyor.

Pazartesi akşamları özel kanallar için çok önemlidir. Haftanın ilk gününde çok iddialı diziler yayınlanır. Geçen sezon da bunun örneklerini görmüştük. Uyanış Büyük Selçuklu, Maraşlı, Yasak Elma, Çukur gibi diziler geçen sezon müthiş bir reyting yarışı içine girmişti.

Yeni sezonda ise Alparslan, Yasak Elma, Üç Kuruş ve Kalp Yarası isimli dizilerin Pazartesi akşamları reyting yarışında karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Kanal D’nin ise pazartesi rekabetinde olmayacağını Çok Güzel Hareketler 2 ile rakiplerinin karşısına çıkacağını öğrenmiş olduk.

Kanal D bu durumda pazar akşamları ne yapacak? Bilindiği üzere İkimizin Sırrı isimli atv dizisi pazar akşamları yayınlanmaya başlandı. Ayrıca Teşkilat isimli yeni dizi de yine pazar akşamları geçen sezon müthiş reytingler elde etti.

Ayrıca Fox TV’nin çok iddialı Uzak Şehrin Masalı dizisinin de 12 Eylül Pazar günü ilk bölümüyle başlayacağı duyuruldu. Bu da gösteriyor ki Kanal D, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programını pazar rekabetine sokmak istemedi…