Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’den iddialı başlayan dizi için final duyurusu!

Kanal D’den iddialı başlayan dizi için final duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yaz döneminin iddialı başlayan dizilerinden birisi de Aşkın Tarifi oldu. Kanal D ekranında Haziran ayında izleyicilerle buluşan dizi ilk başlarda çok iyi çıkış yaptı…

Kadir Doğulu’nun, 15 ay sonra yeniden setlere çıktığı dizi ne yazık ki reytingleri düşük olduğu için final yapıyor. Ünlü oyuncunun hayranları büyük bir destek verdi ama projenin gücü kış döneminde devam etmeye yetmedi. Serra Arıtürk ilk dizisinde başrolde yer alarak önemli bir fırsat elde etti. Bu fırsatı iyi değerlendiren Arıtürk, etkili bir oyunculuk sergilemeyi başardı.

Kanal D'den iddialı başlayan dizi için final duyurusu! 7

Başrol uyumunu dizi hayranları çok beğendi. Kadir Doğulu, oyunculuktan sonra en büyük tutkusu olan aşçılığı öne çıkartan bir rolde yer aldığı için de memnun olduğunu açıkladı.

Aşkın Tarifi dizisi için Kanal D’nin final kararı aldığı daha önceden ortaya çıkmıştı. Dizinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı ve resmen final olacağı duyurusu da yapıldı.

Fırat ve Naz bambaşka şartlarda tanışsalardı neler olurdu? İşte bu sorunun yanıtını finalde izleyeceksiniz.

Kanal D ekranlarında bir dizinin daha bitecek olması hayranları çok üzdü. Aşkın Tarifi final bölümüyle 6 Eylül pazartesi günü Kanal D’de olacak. İşte final bölümünden ilk fragman: