Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Baş Belası için final kararı bir başka dizi için de endişeleri artırdı!

atv’nin Baş Belası için final kararı bir başka dizi için de endişeleri artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında bir dizi için daha final kararı alındı… İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Baş Belası isimli dizi bitiyor… 11 bölüm yayınlanan dizinin 13. bölüm itibari ile final yapacağı ortaya çıktı.

Başrol oyuncularının iyi uyumları dikkatleri çekmişti. Diziye yönelik çok olumlu yorumlar sosyal medyada sıklıkla yer aldı. Pazar günleri başlayan dizi sonradan Cuma’ya alındı. Dizinin başladığından bu yana reytingleri pek de iyi gelmedi.

Bu durumun düzelmesi umudu ile haftalardır bekleyen atv artık düzelme umudu göremeyince final kararı verdi. Geriye iki bölüm kalan dizinin düşük olan reytingleri bir başka dizi için de önemli bir mesaj veriyor.

Yine atv ekranında başlayan ve Pazar akşamları yayınlanan İkimizin Sırrı isimli dram yapımı için de Eylül ayında sıkıntılı bir süreç yaşanacak. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri pek de iyi değil.. Her ne kadar sıralamada üst sırada bulunsa da İkimizin Sırrı dizisinin Eylül ayında reytinglerde bir sıçrama yapması gerekiyor.

Yaz döneminde az olan izlenme oranları Eylül’de yeniden yükselecek. Şayet bu artan izleyici ilgisinden İkimizin Sırrı dizisi yeterince faydalanamaz ise sıkıntılı bir dönem başlayabilir.

atv’nin Baş Belası dizisi için verdiği mesaj çok net. Proje iyi olsa bile, başrol oyuncuları çok beğenilse de reytingler düşük olursa final kararı gelir…

Baş Belası dizisi için verilen final kararı, şayet reytinglerini yükseltemez ise İkimizin Sırrı için de gündeme gelebilir. Tabii ki bunun için henüz çok erken. Dizi hayranları Eylül ayı boyunca reyting performansını yakından takip etmeli. Sosyal medyadan verilecek destekler ile İkimizin Sırrı’nın geniş kitlelere tanıtılması da reytinglerin artması noktasında bir destek sunacaktır.

Ancak görünen o ki, atv yeni sezonda performansı düşük dizileri sürdürmek niyetinde değil.