Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin ani final kararı dizi hayranlarını kızdırdı!

Kanal D’nin ani final kararı dizi hayranlarını kızdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında yer alan diziler için alınan final kararlarına bir yenisi eklendi. Show TV önce Kahraman Babam dizisini yayından kaldırdı. Ardından ise Cam Tavanlar’a da veda eden Show TV, yeni sezon için çok iddialı diziler hazırlıyor.

Kanal D ise Aşkın Tarifi isimli dizinin gidişatından memnun değildi. Dizinin reytingleri bir türlü istenilen seviyede gelmedi. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı Aşkın Tarifi, aslında yaz ayları için düşünülmemişti.

Kadır Doğulu, yaptığı açıklamada dizinin yaz dizileri gibi olmadığını, normal sezon için düşünüldüğünü ama erkene alındığı için yaz döneminde başladığını açıkladı. Doğulu, dizideki gidişattan çok memnun olduğunu, reytinglerin ise kendisini ilgilendirmediğini anlattı.

Kanal D'nin ani final kararı dizi hayranlarını kızdırdı! 7

Kadir Doğulu’nun Fırat Şef olarak başrolde yer almaktan çok memnun olduğu da yaptığı açıklamalara yansıdı. Ancak projenin ömrü uzun olmadı. 10 bölümü yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi, 3 bölüm sonra final yapacak.

Kanal D’nin aldığı bu final kararına izleyiciler tepki gösterdi. Aşkın Tarifi’ni başından bu yana takip eden izleyiciler alınan karara tepkilerini sosyal medya mesajları ile gösteriyor. Eğlenceli ve güzel bir hikayesi bulunan Aşkın Tarifi, yaz döneminde başlayan ve final kararı alınan üçüncü dizi oldu.

23 Ağustos Pazartesi günü 11.bölümü yayınlanacak olan dizinin 12.bölümü ise 30 Ağustos’ta ekranda olacak. Kanal D’nin iddialı başlayan dizisi, 6 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak 13. bölüm ile birlikte final yapacak.