Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7 dizisi Yemin’de başrol değişikliği yaşandı!

Kanal 7 dizisi Yemin’de başrol değişikliği yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle 3 sezon buluşan Yemin dizisi, Özge Yağız’ın ayrılmasından sonra büyük sıkıntılar yaşadı. Gökberk Demirci ile Özge Yağız ikilisi iki sezon başarılı bir performans ortaya koydu.

Sette yakınlaşan ve büyük aşk yaşayan ikili, evlilik planları yapıyor. Yemin dizisi ise onların bu aşkları sonrasında farklı bir rotada ilerlemek durumunda kaldı. Özge Yağız, ikinci sezon sonunda yapımdan ayrıldı. Gökberk Demirci ise üçüncü sezonda yeni bir başrol oyuncusu ile partner oldu.

Cansu Tuman’ın Feride karakteri ile katıldığı Yemin dizisinin 3. sezonu önce hafta içi yayınlanan günlük dizi olarak başladı. Ancak reytingler düşük gelince, sadece hafta sonları yayınlanan bir dizi konumuna düştü.

Yemin dizisinin dördüncü sezonu için de Gökberk Demirci ile anlaşma yapıldı. Cansu Tuman’ın ayrılmasından sonra ise yeni sezon için yeni bir kadın başrol bulundu.

Kanal 7 dizisi Yemin'de başrol değişikliği yaşandı! 7

Yemin dizisinin dördüncü sezonunda başrol kadın oyuncusu olarak Setenay Süer’i izleyeceksiniz. Gülperi karakteri hikayeye katılacak ve Emir ile aralarında yaşanacaklar dizinin sürükleyici konusu olacak.

Çekimleri başlayan dizinin yeni bölümlerinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Yemin dizisi yine hafta sonları mı yayınlanacak yoksa başka bir plan mı var henüz net değil. Çilek Kokusu ve ardından Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol alan Büşra Oğur da yeni sezonda Yemin dizisinin ana kadrosunda yerini alacak.