Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisinde alınan karar büyük değişim getirdi!

Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisinde alınan karar büyük değişim getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde alınan büyük karar değişim yönünde oldu… Diziden ayrılan isimler çoğalınca yeni karakterler ile birlikte bir değişim fırsatı da ortaya çıktı.

Kanal D ekranında 15 sezon devam eden Arka Sokaklar, çok başarılı performanslar sergiledi. Yüzlerce oyuncunun bu dönemde dizide yer aldığını hatırlatmak lazım… Dizinin 16. sezonu öncesinde ise birçok gelişme yaşandı.

Yeni dönem için sete çıkmaya hazırlanan ekip yenileniyor. Alınan bu kararın etkileri de gözükmeye başladı. Yüsra Geyik, Onur Bay, Alp Korkmaz ve Merve Oflaz gibi 4 önemli karakterin hikayeye veda ettiği gerçeği ortada.

Ana kadroda bir değişiklik olmasa bile yan rollerdeki bu ayrılıklar dizinin yeni sezonu için yeni karakterleri zorunlu kıldı… İlk yapılan ve en doğru adım Metin karakterini canlandıran Furkan Göksel’in geri dönüş kararı oldu. Hüsnü Çoban karakterinin önemsizleşmesini engelleyen bir adım atıldığı ortada. Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban, artık dede olacak.

Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisinde alınan karar büyük değişim getirdi! 9

Bir başka önemli transfer ise ekibe katılan genç polis karakterleri oldu. İlk olarak Oğuz Peçe’nin dizinin kadrosunda yer alacağı ortaya çıktı. Emre Komiser karakterini canlandıracak olan Peçe için çok önemli bir kariyer fırsatı çıktı.

Arka Sokaklar’ın 16. sezonunda yeni karakterleri çok ihtiyaç var. İşte bunu iyi gören yapım ekibi, bir de kadın polis karakterini hikayeye dahil etti.

Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisinde alınan karar büyük değişim getirdi! 10

Deniz Çatalbaş kariyeri adına çok önemli bir anlaşma yaptı ve Aslı Komiser karakteri ile hikayeye dahil oldu.

Ayrıca diziye Tunç Oğuz’un da katılacağı ortaya çıktı. Bu adımlar da gösteriyor ki Arka Sokaklar dizisinde büyük bir değişim dalgası yaşanıyor.