Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’de bir iddialı dizi başladı, bir başka dizi final yapıyor!

Kanal D’de bir iddialı dizi başladı, bir başka dizi final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni diziler yeni sezonda çok dikkat çekecek. Kanalın ilk yayınladığı yapım ise günlük dizi olarak ortaya çıkan Kırık Hayatlar oldu.

23 Ağustos Pazartesi gününden itibaren hafta içi saat 11.00’de yayınlanan Kırık Hayatlar dizisine ilgi yavaş yavaş artıyor… İki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini anlatan dizi bir dram yapımı olmasıyla da ilgiyi hemen üzerine çekti. Bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları dizinin konusunu oluşturuyor.

Kanal D'de bir iddialı dizi başladı, bir başka dizi final yapıyor! 7

Kırık Hayatlar ilk haftasını tamamlıyor. Beşinci bölümü bugün yayınlanacak olan dizinin hikayesine yönelik izleyicilerin ilgisinin artması dikkat çekiyor. Kırık Hayatlar dizisinin çok beğendiğini söyleyen birçok izleyici yorumunu sosyal medyada görebilirsiniz.  Kanal D’nin yeni başlayan dizisinin yanı sıra bir başka yapım ise final yolunda ilerliyor.

Haziran ayında izleyicilerle buluşan Aşkın Tarifi isimli diziye veda etmeye az kaldı… 30 Ağustos Pazartesi günü 12. bölümü yayınlanacak olan Aşkın Tarifi ne yazık ki tutmadı. Kanal D’nin 13 bölüm sürmesi kararı aldığı dizi için geriye sadece 2 bölüm kaldı…

6 Eyül Pazartesi akşamı son kez yayınlanacak olan dizinin başrolünde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk yer alıyor. Reytingleri bir hayli düşen dizi, yaz dönemi için düşünülmemişti. Ancak şartlar dizinin ekran yayına alınmasına neden oldu. İzleyici ilgisinin az olması da Aşkın Tarifi için final kararı verilmesine neden oldu.

Dizinin 12. bölümünden yeni görüntüler de yayınlandı. Finale doğru giderken Fırat, hasta olduğunu Naz’a itiraf ediyor. Fırat’ın hata olduğu haberleri ise kısa sürede yayılıyor.