Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Aşkın Tarifi kararı sonrası Baht Oyunu dizi hayranları tedirgin oldu!

Kanal D’nin Aşkın Tarifi kararı sonrası Baht Oyunu dizi hayranları tedirgin oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Aşkın Tarifi dizisi için final kararı alındı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ömrü sadece 13 bölüm olacak. Şimdiye kadar 10 bölümü yayınlanan dizi, yeni bir gelişme olmazsa 6 Eylül Pazartesi akşamı 13. bölümü ile birlikte final yapacak.

Aşkın Tarifi dizisi düşük olan reytingleri nedeniyle final yoluna girdi… Ancak Kanal D’nin diğer romantik komedi dizisi olan Baht Oyunu’nun hayranları da bu karardan olumsuz etkilendi. Kanal D’nin düşük performanslı dizileri yayından kaldırdığını iyi bilen Baht Oyunu hayranları, son dönemde dizideki reyting düşüşünden endişe ediyor.

Baht Oyunu, yaz döneminin en dikkat çeken ve hikayesi çok beğenilen bir yapımı oldu. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisi de çok başarılı bir iş çıkartıyor. Ancak Baht Oyunu dizisinin reytingleri çok daha iyi değil.

Eylül ayı ile birlikte yeni dizilerin başlaması ile Baht Oyunu’nun izleyicisi azalabilir. İşte bu durumda Kanal D’nin final kararı alabileceği korkusu başladı. Aşkın Tarifi dizisinin başına gelenin Baht Oyunu için de yaşanmasından endişe eden dizi hayranları, sosyal medyada tüm hayranları ekran başına davet ediyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çok iyi bir uyum yakaladı ve dizinin hikayesi de gayet iyi gidiyor. Tek sorun bir türlü artmayan reytingler olarak gözüküyor.

Baht Oyunu dizisi 10. yeni bölümü ile 24 Ağustos Salı akşamı izleyicileriyle yeniden buluşacak. Ada ve Bora arasında kıskançlık krizi başlıyor.

Ada, Meltem’i duştan çıktığını görünce Bora’ya öfkeleniyor. Bora da Ada’nın kıskançlığına seviniyor. Ada ve Bora arasında aşk kıvılcımları alevleniyor.