Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin bomba gibi yeni dizisi için Aytaç Şaşmaz iddiası!

Kanal D’nin bomba gibi yeni dizisi için Aytaç Şaşmaz iddiası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Aytaç Şaşmaz’ın iki farklı proje ile yer aldığı son yıllarda, oyuncunun ciddi bir atak yaptığını görüyoruz. Popülerliği artan Aytaç Şaşmaz, Hekimoğlu isimli dizideki başarılı performansının ardından Baht Oyunu ile yine aynı kanalda farklı bir rolde izleyici karşısına çıktı.

Yaz döneminde başlayan Baht Oyunu dizisinde Cemre Baysel ile önce partner sonra da sevgili olan Aytaç Şaşmaz, şimdi yeni bir dizi için düşünülüyor. Yine Kanal D ekranında yayınlanacak olan İntibah isimli dizide yer alması beklenen isimlere yenileri katıldı.

Demet Özdemir ve Kerem Alışık’ın isimleri daha önce bu dizi için geçmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bu isimlere Aytaç Şaşmaz da eklendi. Üç oyuncu ile de görüşmeler yapıldığı ama henüz net bir durum olmadığı gelen bilgiler arasında.

Namık Kemal’ın 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanan yeni Kanal D dizisini ünlü yönetmen Hilal Saral yönetecek. Kadrosunun çok iyi seçilmesi beklenen dizinin yeni dönemin favori yapımlarından birisi olması bekleniyor.

Romanda iyiyetişmiş bir adamın bir kadına aşık olması ve hem maddi hem de manevi olarak her şeyini kaybetme hikayesi anlatılıyor. Dizinin senaryosunun da bu ana fikir çerçevesinde hazırlandığı belirtiliyor.