Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun partner olması yurt dışında yankı buldu!

Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu’nun partner olması yurt dışında yankı buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek’in yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. İrem Helvacıoğlu ise bu konuda henüz çok iyi noktada değil… Ancak Kaçış dizisi ile birlikte İrem Helvacıoğlu’nun da isminin yurt dışında daha çok duyulacağı gözlemleniyor.

Engin Akyürek’in milyonlarca hayranı şu sıralarda yeni dizinin heyecanını yaşıyor. Twitter, youtube, instagram gibi sosyal platformlarda bu dizi ile ilgili birçok paylaşım ve yorum yapılıyor. Engin Akyürek’in kendi yazdığı hikayenin başrolünde yer alması ve Disney Plus’ta gösterilecek bir proje olarak öne çıkması dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncunun hayranların dünyanın dört bir yanından mesajlar paylaşarak yeni dizi hakkında öğrendikleri detayları yorumluyor. Özellikle de İrem Helvacıoğlu’nun kadın başrol olması sonrasında bu paylaşımlar artmaya başladı.

Yerli izleyicilerde Kaçış dizisi heyecanı sınırlı olurken, yabancı takipçilerin diziye çok büyük bir ilgi göstermesinin altında Engin Akyürek sevgisi yatıyor.

Neslihan Atagül ve ardından da Tuba Büyüküstün ile Sefirin Kızı dizisinde partner olan Engin Akyürek yeni dizisinde ise İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaşacak.

İkilinin uyumları ve enerjileri şimdiden merak ediliyor. Her ikisi de çalışkanlığı ile bilinen ve bugüne kadar setlerinde problem çıkarmadan işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan oyuncular olmaları onların en önemli ortak noktası olacak.

Sosyal medya platformlarında Kaçış dizisi heyecanı kadar başrolde buluşan iki ünlü ismin uyumları da merakla bekleniyor.