Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Annemizi Saklarken dizisinde yapılan en büyük hata!

Star TV’nin Annemizi Saklarken dizisinde yapılan en büyük hata!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken dizisinin artıları ortada peki eksi yanları neler? Star TV ekranında başlayan ve hikayesi ile herkesi şaşırtan Annemizi Saklarken, hem iyi oyuncu kadrosu hem de farklı bir hikaye kurgusunu ortaya koydu. Ancak bu durum izleyicilerin fazla dikkatini çekmedi ve dizinin reytingleri kötü geliyor.

Annemizi Saklarken dizisinin klişe yapımlardan uzaklaşan ve çocuklarını değil de ilk önce kendisini düşünen bir anne karakterini ortaya koyan yanı en büyük farkı. Peki dizinin eksileri neler? Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Annemizi Saklarken dizisinin senaryosunun aceleye getirilmiş olduğunu düşünüyor.

Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı dizinin ilk bölümlerinde izleyiciyi hikayeye çekme kaygısı kendisini fazlasıyla belli ediyor. Anibal Güleroğlu bu durumu şu sözlerle anlattı:

“İlk bölümden izleyiciyi çekme kaygısı ağır basmış olmalı ki, anlatılmak istenen hikâyenin vurgulayıcı detayları olan Dündar-Zerrin ikilisinin derinliği arka plana atılıp sadece Handan karakteri ön plana çıkartılmış. Açıkçası bu süreçte Handan’ın çocuksu anne tavırlarından puan toplamak adına…”

Star TV'nin Annemizi Saklarken dizisinde yapılan en büyük hata! 8

Handan karakterinin fazla öne çıkartılması ama Dündar ile Zerrin karakterlerinin geri planda kalmasını eleştiren Anibal Güleroğlu, önemli bir hatayı şu şekilde ifade etti:

“Kişilik bozukluğu yaşayan ama saygın kimliği ve iyi baba-koca profiliyle ortalıkta dolaşan Dündar ile çevresindekiler tarafından ruh hastası olarak görülen Zerrin’in aile ortamına yoğunlaşılmamış. Zerrin’i ilk bölümün sonunda intihar sahnesiyle yolcu etmek büyük hata olmuş. Oysa Zerrin’in soru işaretleri uyandıran varlığı hem ilgiyi diri tutamaya hem de Dündar’ın gerçek yüzünü daha detaylı yansıtmaya yarardı.”

Star TV'nin Annemizi Saklarken dizisinde yapılan en büyük hata! 9

Hande Doğandemir’in başarıyla canlandırdığı Handan karakterindeki abartı da dikkatlerden kaçmıyor. Anibal Güleroğlu, bunun itici olduğunu düşünüyor:

“Dahası Handan’ı ana unsur olarak ele alan akışın bu uğurda karakterin tavırlarını abartılı hale getirerek çoğunlukla çekicilikten ziyade itici pozisyona soktuğunu da söylemek isterim. “