Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde büyük sürprize hazır olun!

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde büyük sürprize hazır olun!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, en iyi reytingleri alarak birincilik elde etmeye devam ediyor. Hem Barbaroslar hem de Bir Zamanlar Çukurova ile mücadele eden Kanal D dizisinde işler iyi gidiyor.

İkinci sezona çok iyi başlangıç yapan Camdaki Kız hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile ekranın en başarılı yapımlarından birisi oldu. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız dizisinde sürprizler de arka arkaya yaşanıyor… Hikayede bu sefer Sedat’ı bekleyen önemli bir sürpriz var.

Nalan ile evlenen ama Cana’dan vazgeçemeyen Sedat, çok zor bir durumda kalacak. Cana’nın eşi Alp’in yaptığı ataklar onları fena halde sıkıştıracak. En sonunda da bu duruma Feride el atacak ve dizinin hikayesinde birbiri ardına heyecanlı anlar yaşanacak.

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde büyük sürprize hazır olun! 7

Sedat ve Cana’yı takip eden Feride duruma el atar. Cana’yı sıkıştırıp tehdit eder. Nur Sürer’in başarıyla canlandırdığı Feride karakterinin ayarı yok. Yani bu karakter her şeyi yapabilir konumda. İşte bu durum da dizinin hikayesinde çok sert anlar yaşanacağına işaret ediyor.

Diğer taraftan artık Sedat’ın yaptıkları herkesin gözüne batmaktadır. Tüm ailenin beraber olduğu bir davette Sedat’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Dizi hayranları heyecanlı bir bölüm geldiği fikrinde. Ancak dizinin odak noktasının Nalan olmaması herkesi rahatsız etmeye başladı. Sedat ve Cana arasındaki bu durum ve Feride’nin hikayede çok fazla öne çıkması dizi hayranlarını rahatsız ediyor.

Camdaki Kız 16. yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.