Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllar sonra Yeşilçam dizisiyle ekrana dönen Nilüfer Açıkalın yeniden setlerde!

Yıllar sonra Yeşilçam dizisiyle ekrana dönen Nilüfer Açıkalın yeniden setlerde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ve sinema dünyasının deneyimli oyuncularından Nilüfer Açıkalın yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yıllarca ara verdiği televizyon dünyasına en son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle dönen Açıkalın, yeni projesi için anlaşmayı yaptı.

Tiyatro kökenli deneyimli bir oyuncu olan Nilüfer Açıkalın, TV dizilerinde çok fazla yer almamasıyla biliniyor. Daha çok sinema filmi ve tiyatroları tercih eden Açıkalın aynı zamanda hem müzisyen hem de yazar.

Yetenekli oyuncu dizi dünyasına yıllardır ara vermişti ancak bu sene setlere geri dönmüştü. Nilüfer Açıkalın’ı en son BluTV’de yayınlanan ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Yeşilçam dizisinde izlemiştik. Usta oyuncu bu dizide Adviye karakterini canlandırmıştı.

Yıllar sonra Yeşilçam dizisiyle ekrana dönen Nilüfer Açıkalın yeniden setlerde! 7

Açıkalın şimdi yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Çok yakında Star TV’de yayınlanmaya başlayacak olan Benim Hayatım’da rol alacak. Çekimlerine birkaç hafta önce başlanan dizinin dün ilk fragmanı yayınlandı.

Benim Hayatım dizisinin başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın yer alıyor. Yapımcılığını Bahadır Özdener’in sahibi olduğu BVB Yapım’ın üstlendiği Benim Hayatım’ın genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor.

Bir baba kız hikayesini anlatacak olan dizinin senaryosu Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’ya ait. Yeni dizinin oyuncu adrosunda ayrıca Uğur Çavuşoğlu, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi isimler yer alıyor.