Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Camdaki Kız dizisindeki o sahneye Deniz Çakır’dan sert eleştiri

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisindeki o sahneye Deniz Çakır’dan sert eleştiri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bekaret kontrolü sahnelerine Deniz Çakır’dan çok ağır eleştiri! Fox TV ekranında artık Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşacak olan Masumiyet isimli dizide başrolde yer alan Deniz Çakır, 40 isimli programda Jülide Ateş’in sorularını yanıtladı.

Bekaret kontrolü sahneleriyle ilgili eleştiriler kervanına Deniz Çakır da katıldı. Camdaki Kız dizisinde yayınlanan ve sosyal medyada da büyük tepki alan görüntülerden sonra yeni bir tartışma başlamıştı. Kanal D’nin yeni dizisinin 3. bölümünde yayınlanan bekaret kontrolü sahnesi, izleyicilerin yoğun eleştirileri ile karşılaştı. Deniz Çakır da bu tartışmaya sert sözlerle katıldı.

Ünlü oyuncu, “Deniz Çakır bekaret kontrolü sahnesinde oynar mı?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: “Eğer bu korkunç bir şey olduğu hissettirilerek, bu korkunç bir şeydir, böyle bir şey olamaz diye sunuluyorsa… Diziyi izlemedim, bilmediğim bir şey üzerine yanlış bir şey eleştirmek istemem. Bekaret kontrolünü olabilecek bir şeymiş gibi gösteriliyorsa; çünkü maalesef dizileri gerçek gibi izleyen halkımız var; o zaman oynamam!

“Zaten kadının bir şey başarmak için erkekten çok daha fazla bedel ödediği bir toplumda tam tersine şeyler göstermeliyiz. İnsanlar bu salgından dolayı evlerindeler, evet dizilerin bir mesaj verme gibi bir sorumluluğu yok belki; ama yine de yapımcıların oyuncuların katkı sağlayacak şeyler yapmamız lazım. Bekaret sahnesini normal bir şeymiş gibi göstermek yerine, bunun korkunç bir şey olduğunu, insanlık dışı olduğunu gösterirsek, bunu söylersek avantaja çevirebiliriz.

Benimle aynı kariyerdeki adamla aynı yere gelebilmem için benim daha fazla şeyle mücadele etmem, daha fazla göğüslemem, daha fazla savaşmam, daha dik durmam, düşersem de kalkmam gerekiyor. Bunu cinsiyetçi bir yerden söylemiyorum ama, bu topraklarda kadın olmak zor. Yine de iyi ki buradayım, iyi ki kadınım. Her şeye rağmen iyi ki kadınım!”