Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Camdaki Kız dizisiyle bir ilke imza atılacak!

Kanal D’nin Camdaki Kız dizisiyle bir ilke imza atılacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı projesi Camdaki Kız’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören tanıtım, diziyi merakla bekleyen izleyiciyi heyecanlandırdı. Dizinin yayın tarihi henüz bilinmiyor. Ancak görünen Mart sonu veya Nisan başında yayınlar başlayabilir…

Camdaki Kız dizisinin ekrana gelmesi ile birlikte Türkiye’de bir ilk de gerçekleşecek. İlk kez bir yazarın 4 dizisi de aynı sezonda farklı ekranlarda yayında olacak. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız aslında Doğduğun Ev Kaderindir dizisine de ilham kaynağı oldu. TV8 dizisinde kitaptaki Zeynep’in hikayesi anlatılıyor.  Kanal D dizisinde ise Nalan’ınh hayatına odaklanılacak.

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisiyle bir ilke imza atılacak! 1

Dizinin ilk fragmanı için ekip Taksim İstiklal Caddesi’nde bir araya gelmiş ve çekimler gerçekleştirmişti. O çekimlerin perde arkasında yaşananlar da geçen gün sosyal medyada dizi hayranları tarafından paylaşılmıştı. Camdaki Kız’ın ilk fragmanına da ilginin yüksek olması dikkatleri çekti.

Bu sezon ekranlarda Gülseren Budayıcıoğlu referanslı 3 dizi zaten yayında. Doğduğun Ev Kaderindir dışında tv8 ekranında Kırmızı Oda da yazarın tecrübelerinden ortaya çıkartıldı. Ayrıca Masumlar Apartmanı isimli dizi de yine Budayıcıoğlu’nun kitabından senaryolaştırıldı.

Türkiye’de aynı yazarın hikaye ve deneyimlerinden diziye dönüştürülen toplam 4 dizinin aynı anda ekranda olması, farklı kanallarda reyting peşinde koşması ise ilginç bir deneyim olacak ve bir ilk olarak da kayıtlara geçecek.

İstanbul’un da dekor olduğu çekimde Nostaljk Tramvay’ın da görüldüğü anlar ilgi çekti. Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik’in yer aldığı tanıtım çekiminde, özel olarak hazırlanan cam dekor kullanıldı.

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisiyle bir ilke imza atılacak! 2

Güzelliği ile göz kamaştıran Burcu Biricik, sosyal medyada hayranlarından binlerce mesaj aldı. Fragmanın yayınlanmasından sonra tüm sosyal paylaşım platformlarında diziye yönelik yoğun ve etkileyici bir ilginin yaşanması ise dikkatlerden kaçmadı.

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisiyle bir ilke imza atılacak! 3

Nalan karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız, çok yakında Kanal D’de…

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisiyle bir ilke imza atılacak! 4