Ana sayfa Dizi Haberleri Rasim Öztekin’in Seksenler dizisinden son isteği ortaya çıktı!

Rasim Öztekin’in Seksenler dizisinden son isteği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta tiyatrocu, dizi ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin,62 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evinde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan oyuncu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.

Son yolculuğuna uğurlanan Rasim Öztekin, geride müthiş bir sanat yaşamı ve birbirinden başarılı projeler bıraktı. Pelin Öztekin’in de babası olan Rasim Öztekin, en son Seksenler isimli dizide Fehmi karakterine hayat vermişti.

Ünlü oyuncunun kalp krizi geçirmeden dakikalar önce yapımcı Birol Güven’e yolladığı mesaj ise yürek yaktı. Güven bu mesajın içeriğini yayınladı ve Rasim Öztekin’in son isteğini de gerçekleştirdi.

Usta oyuncu, bir şiir yollamış ve dizide de kullanılabileceğini ifade etmişti. O şiir video olarak sosyal medya platformlarından paylaşıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Rasim Öztekin kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce Birol Güven’e aşağıdaki mesajı ve şiiri göndermişti. Mekanın cennet olsun. Rasim Öztekin’ e saygıyla..

” Günaydın Patron. Umarım iyisindir. Pazar günü için güzel bir şiir gönderiyorum biraz nostalji…”seksenler” de de kullanılabilir. ”