Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin çok iddialı başlayan dizisi için final kararı alındı!

Kanal D’nin çok iddialı başlayan dizisi için final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi ne yazık ki ekran ömrünü yakında tamamlayacak. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri bir süredir kötü gidiyordu. Eylül ayının yaklaşması ve kış dönemi dizilerinin de yavaş yavaş ortaya çıkması nedeniyle Aşkın Tarifi dizisinin final yapmasına karar verildi.

Kadir Doğulu, 1 yıldan daha fazla süre dizilere ara vermiş ve Fırat karakteri ile yeniden ekrana dönüş yapmıştı. Oyuncu, Aşkın Tarifi dizisinin aslında yaz ayları için hazırlanan bir dizi olmadığını ama erkene çekildiğini söylemişti.

Kanal D'nin çok iddialı başlayan dizisi için final kararı alındı! 1

Kadir Doğulu’nun şef Fırat karakteri ile hayranlarına farklı bir yönünü sergilediği Aşkın Tarifi dizisi için 13. bölümde final kararı alındığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

NTC Medya tarafından hazırlanan dizinin düşük gelen reytingleri final kararı alınmasında etkili oldu.

Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Aşkın Tarifi, şimdiye kadar 10 bölüm yayınladı.

Dizinin geriye sadece 3 bölümü kaldı. Aşkın Tarifi dizisi herhangi bir farklı durum olmazsa 6 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak 13. bölümü ile final yapacak.