Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel yeni dizi için yapımcılara mesaj verdi ve bakın hangi dizisini örnek gösterdi!

Hande Erçel yeni dizi için yapımcılara mesaj verdi ve bakın hangi dizisini örnek gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel, dizi çekimlerinin bitmesinin ardından Bodrum tatiline çıktı. Kız arkadaşları ile birlikte tatile giden oyuncunun yanında sevgilisi Kerem Bürsin yoktu. Bürsin, bir reklam çekimi nedeniyle İstanbul’da kaldı.

Hande Erçel, 58 hafta süren Sen Çal Kapımı dizisi setinde çok çalıştıklarını ve çok yorulduklarını söyledi. Dizinin biraz uzatılması düşüncesi vardı ama Hande Erçel, çok yorulduğu için devam etmek istemedi.

Oyuncu, Bodrum’daki tatili sırasında kameralar tarafından görüntülendi ve yine güzelliği ile göz kamaştırdı. Erçel’in yüzü gülüyordu ve tatilin de çok iyi geldiği hemen anlaşıldı.

Hande Erçel, “Bir süre tatil yapmayı düşünüyorum. Çünkü 7 senedir aralıksız çalışıyorum. İki haftalık tatillerim oldu. Bu sefer bir iki ay dinlenmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

Ünlü oyuncu tatil yapmayı çok istiyor ama bir de açık kapı bıraktı. Erçel, “Çok güzel bir proje olursa durmam” diyerek yapımcılara mesaj yolladı. Ünlü oyuncu şayet iyi bir rol teklifi alırsa yeniden dizilere dönebileceğinin müjdesini verdi.

Hande Erçel yeni dizi için yapımcılara mesaj verdi ve bakın hangi dizisini örnek gösterdi! 7

Hande Erçel, şöyle konuştu: “Çok güzel bir şey olursa ben durmam. Ben bunu yapmalıyım dediğim iş olursa durmam. Ama öyle bir şey gelmedi henüz.”

Ünlü oyuncu, daha aksiyona yakın bir dizi arzu ettiğini söyledi. TRT1’de bir sezon yayınlanan Halka dizisindeki Müjde karakterini çok özlediğini belirten ünlü oyuncu, böyle bir karaktere benzer bir rol olursa oynamak istediğini belirtti.