Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin erişilmez görülen Camdaki Kız dizisi büyük yenilgi aldı!

Kanal D’nin erişilmez görülen Camdaki Kız dizisi büyük yenilgi aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon başlayan ve milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan Camdaki Kız dizisi, ikinci sezona da muhteşem bir başlangıç yaptı.

Kanal D’nin aradığı güçlü ve etkili performansı sağlayarak reytinglerde birinciliği elde eden Camdaki Kız, son iki haftadır büyük bir düşüş içinde… Bu düşüşün nedeni ise Fox TV’de başlayan Mahkum isimli yeni dizi… Mahkum başlamadan önce tüm kategorilerde perşembenin lideri Camdaki Kız dizisi olmuştu.

Uzun süre de birinciliklerini sürdüren dizi, çift haneli reytingler bile elde ederek sezonun en iyi yapımlarından birisi olmaya aday gösterildi… Ancak bu durum artık değişti. Bundan sonra Perşembe rekabetinde birincilik o kadar kolay değil.

Mahkum dizisi etkili hikayesi ile tüm kategorilerde birincilikleri ele geçirdi. Camdaki Kız ise, 26. bölümü ile ekrandaydı ve bu sefer zirvede yer alamadı.

30 Aralık günü Camdaki Kız dizisinin 26. bölümü tüm AB ve ABC1 gruplarında ikincilik elde etti. Dizinin tüm kişiler kategorisinde ise Bir Zamanlar Çukurova’nın da gerisine düşerek dördüncü olduğunu görüyoruz.

Kanal D ve Camdaki Kız dizisi için 2022 yılı mücadele dönemi olacak. Mahkum ile Camdaki Kız arasında reytingler benzer gerçekleşiyor. Arada küçük farklar var. Bu küçük farklar da birinciliği belirliyor.

Camdaki Kız için zirveden inmek büyük bir şok ama 2022 yılında yeniden zirveyi eline geçirmesi için de hala önemli kozları var.