Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Fox TV’nin reytinglerde aradığı sıçramayı sağlayan yeni dizisi!

İşte Fox TV’nin reytinglerde aradığı sıçramayı sağlayan yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting rekabetinde her şeyi değiştiren dizi Mahkum oldu… Başlamadan önce çok zor bir günde harcanabileceğine yönelik yapılan yorumların hiçbirisi doğru çıkmadı. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerindeki dizi büyük bir sıçrama yaptı.

İlk 4 bölüm sonucunda Mahkum dizisi için söylenebilecek tek bir söz var… Fox TV’ye yeni sezonda sırçama yaptıran bir dizi… Mahkum dizisi dördüncü bölümü ile birlikte tüm kategorilerde birincilikleri ele geçirdi…

Onur Tuna’ya her ne kadar rolü izleyicilere yeterince iyi hissettiremediği eleştirisi yapılsa da oyuncu yine başarılı performansları ile göz doldurdu. Dizi hayranları İsmail Hacıoğlu’na da övgülerde bulunuyor. Birbirine zıt Barış ve Savaş karakterlerini canlandıran İsmail Hacıoğlu, izleyicileri mest etmeyi sürdürüyor.

Dizinin hikayesinin de çok etkili olması sonucunda reytinglerde büyük patlama yaşandı. Mahkum dizisinin dördüncü bölümü tüm kategorilerde birincilik elde ederek Fox TV’nin yüzünü güldürdü. Bu birincilik aynı zamanda Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin de gerilemesi ve perşembe rekabetinde artık birinciliği kaybetmesi anlamına geliyor.

Mahkum dizisinin gelecek hafta ekrana ara vermesi bekleniyor. 13 Ocak’ta yayınlanması beklenen 5. bölüm fragmanı da paylaşıldı: