Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin finale giden dizisinde büyük değişim! Türkiye’de bir ilk gerçekleşti! Babam Çok Değişti!

Kanal D’nin finale giden dizisinde büyük değişim! Türkiye’de bir ilk gerçekleşti! Babam Çok Değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yeni yayınlanmakta olan İyi Aile Babası dizisinin yaşadığı müthiş değişim herkesi şaşırtıyor… Dizi ilk 4 bölümü ile ortaya koyduğu kötü reyting performansı sonrasında finale giderken, bir anda durumlar tersine döndü. Dizinin sadece konsepti değil, adı da değişti. Hatta ilk 4 bölümü izleyenler, 5.bölümde gördüklerine fazlasıyla şaşırtacak. Değişimin boyutu inanılmaz olacak…

İyi Aile Babası dizisi ile birlikte Türkiye’de bir ilk yaşanıyor… Yayında olan bir dizinin tüm teknik kadrosu ve oyuncuları aynı kaldı, ancak 5. bölümden itibaren hem ismi değişti hem hikayesi yenilendi hem anlatım tarzı farklılaştı hem de Naz Elmas gibi bir isim yapıma katılarak, önemli bir atak yapıldı. Dizideki bu değişimin mimarı ise Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi yapımların arka planında yer alan yapımcı ve senarist Birol Güven…

Kanal D'nin finale giden dizisinde büyük değişim! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Babam Çok Değişti! 8

İyi Aile Babası dizisinin senaryosunu ele alan Birol Güven, her şeyden önce hikayeyi ve replikleri öyle değiştirdi ki, izleyenler ilk 4 bölümden çok farklı bir yapım bulacak. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu’nun başrolünde yer aldığı dizide; Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar gibi 3 usta isim de bulunuyor… Ayrıca diziye Naz Elmas da 5. bölümden itibaren katılacak.

Kanal D'nin finale giden dizisinde büyük değişim! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Babam Çok Değişti! 9

Babam Çok Değişti isimli dizinin komedinin yanı sıra daha önce Çocuklar Duymasın dizisinde de gördüğümüz üzere gerilim ve dram özellikleri de eklenerek geliyor. Aslında bu noktada Birol Güven’in Çocuklar Duymasın deneyiminden yola çıkarak, kopya çektiğine de şahit olacaksınız.

Nasıl ki, Çocuklar Duymasın’ın hikayesi zorlanmaya başlayıp, Gülin İyigün’ün canlandırdığı Tutku karakteri yapıma enjekte edildiyse, benzer bir durum Babam Çok Değişti dizisinde de yaşanacak. Yani Naz Elmas, hikayeye adeta balıklama dalacak ve heyecanın da yükselmesini sağlayacak.

Tabii ki Birol Güven’in yeni planının tutup tutmayacağı da belirsiz. Her şey 7 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan ilk bölümde ortaya çıkacak. İşte Babam Çok Değişti dizisinden fragman: