Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi kararı herkesi şaşırttı!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi kararı herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kanal D ekranında ilk sezonu çok başarılı geçen Sadakatsiz dizisi Haziran ayının başında sezon finali yaptı. 31 bölüm süren ilk sezon boyunca çok başarılı bir performans ortaya koyan dizinin ekibi, yüksek reytinglerle de karşılığını aldı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok beğenildi. Oyunculuk performansları da oldukça başarılıydı… Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu öncesinde 3 ay boyunca tatil yapan dizinin ekibi gelecek hafta bir araya gelecek.

1 Eylül Çarşamba günü Sadakatsiz ekibi bir araya gelecek ve çekimler başlayacak. Kanal D’nin dizi için aldığı karar ise herkesi şaşırttı. 15 Eylül Çarşamba günü ikinci sezonu başlatacak olan Kanal D, ekibe stok bölüm hazırlama noktasında bir fırsat sunmamış oldu.

Sadakatsiz dizi oyuncuları her hafta yeni bölümü yetiştirmek için büyük bir emek ve stres yaşayacak… Dizi ekibinin ikinci sezona biraz geç başlaması ama Eylül’ün ortasında yayın için gün belirlenmesi çekim temposunun çok yoğun olacağını da anlatıyor.

Sadakatsiz dizisi geçen sezon çarşamba akşamları Kuruluş Osman dizisi ile büyük bir rekabet içinde yer aldı. Kanal D, yeni dönemde atv dizisinden önce izleyici ile buluşmak için bu kadar erken bir tarih belirledi…

Kuruluş Osman ekibi de Eylül başında çekimlere başlayacak. Ancak tarihi bir dizi olması nedeniyle çok farklı aşamaları bulunan Kuruluş Osman’ın çekim çalışmaları daha yoğun oluyor.

Sadakatsiz dizisini erken başlatarak izleyicileri kendisine bağlamak isteyen Kanal D, Kuruluş Osman gelene kadar iyi bir yol olmayı hedefliyor.