Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’in üç yeni kadın oyuncusu hikaye çok değiştirecek!

Son Yaz’in üç yeni kadın oyuncusu hikaye çok değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz isimli Fox TV dizisine yeni isimlerin katılması çok dikkatleri çekti. İkinci sezon için çekimler başladı. İstanbul ve Rize’de yapılacak olan çekimlerde yeni isimleri de göreceksiniz.

Hikaye ise 3 yıllık zaman atlaması ile geliyor. Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit’in ayrılığının ardından diziye katılan isimler herkesi heyecanlandırdı.

Belki Canan karakterinin olmaması birçok kişiyi olumsuz etkiledi ama yeni karakterler ve isimler ilginin artmasını sağlayacak kadar önemli…

Erkek oyuncular olarak Arka Sokaklar’dan ayrılan Onur Bay ile Akıncı dizisine veda eden Yılmaz Bayraktar’ı görüyoruz. Burak ve Cihan karakterleri dizinin mafya tarafında yer alacak.

Kadın oyuncular olarak ise 3 yeni isim hemen dikkat çekiyor. Birce Akalay, geçen yıl Babil dizisinden sonra yeniden ekrana dönüş yapacak. Sare karakterini canlandıracak olan oyuncu, yeni kadın başrol olarak öne çıkacak.

Bir diğer önemli isim olarak Menajerimi Ara’da çok iyi çıkış yapan Yaprak Medine geliyor… Sancaktar ailesinin kızları Cemre olarak izleyeceğimiz oyuncu, yeni sezonda hikayeyi en çok değiştirecek kişilerin başında geliyor.

Yağmur ile Cemre arasında yaşanacaklarda şimdiden herkesi merakta bıraktı. Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün ile Cemre yakınlaşması dizide dengeleri çok değiştirecek.

Dizide bir başka ünlü kadın oyuncuyu daha izleyeceksiniz. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Sakine karakteri ile çok dikkat çeken Zuhal Gencer, yeni dönemde Fox TV’de hayranları ile buluşacak. Kıymet karakterini canlandıracak olan Gencer, yine mafya tarafında güçlü bir kadın karakteri olacak.

Son Yaz dizisini özellikle de hikayeye yeni katılan 3 kadın karakteri çok değiştirecek.

Sare, Cemre ve Kıymet karakterlerini hikayenin de yönünü değiştirecek.