Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde büyük kavga!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde büyük kavga!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde bir kez daha şiddet sahneleri geliyor… Bu şiddetin nedeni ise kıskançlık… Volkan’ın yeni hedefi Aras…

İkinci sezona çok iyi başlayan ve güçlü reytingler alan Sadakatsiz, AB grubunda da birinciliğini sürdürüyor. Dizinin hikayesine yeni katılan Berkay Ateş de Aras karakteri ile çok ilgi çekiyor. Aras ile Asya arasında yaşanan yakınlaşma ve öpüşmeden sonra Volkan kıskançlık krizine girdi.

Volkan ve Aras, Asya için dövüşüyor! İşte yeni bölümde iki erkeğin bir kadın için nasıl sertleşeceğini izleyeceksiniz. Caner Cindoruk ve Cansu Dere ikilisinin de başarıyla başrolde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin hikayesinde işler iyice karıştı.

Asya, Bahar ile konuşmaktadır. Aras’ın kendisini öptüğünü anlatır. Asya, hislerinin karmakarışık olduğunu söyler ve hakkında hiç bir şey bilmediğini söyler. Asya için Aras’ın geçmişini bilmemesi büyük bir sorun.

Bu sırada Volkan, Aras’ı tehdit etmektedir. Asya’da uzak durmasını söylediği Aras, eski karısı olduğunu hatırlatır. Bunun üzerine Volkan, Aras’a yumruk atar. İkili arasında büyük kavga çıkar. Bu kavgada yere düşen Volkan’ın Aras’ın yumruklarından nasibini alması dizi hayranlarını bir hayli memnun etti.

Sadakatsiz yeni bölümüyle 27 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle yeniden buluşacak. İşte 36. bölüm fragmanı: