Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’deki Masumlar Apartmanı dizisini bekleyen büyük bir tehlike var!

TRT1’deki Masumlar Apartmanı dizisini bekleyen büyük bir tehlike var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezona başarılı bir şekilde devam ediyor. Geçen sezona göre yeni dönemde reytingleri bir miktar düşmüş olsa da dizinin birincilikler elde ettiğini gördük.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 26 Ekim Salı akşamı 200. bölümü ile yeniden ekranda olacağını da hatırlatalım. Yani Salı rekabetinde Masumlar Apartmanı dizisinin en güçlü rakibi geri dönüyor. Bu durum TRT1 dizisinin reytinglerde ikinciliğe gerilemesine neden olabilir. atv’nin fenomen dizisi 12’den fazla değişen oyuncu kadrosu ve yeni hikayesi ile çok daha iddialı bir geri dönüş yapacak.

Salı rekabetinde Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziyle de yarışmakta olan Masumlar Apartmanı’nın hikayesinde yaşanacak değişimler de reytingleri etkileyecektir. 44. yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı ve önemli bir mesaj verildi.

Masumlar Apartmanı dizisinin 44. bölüm fragmanında verilen önemli bir mesaj var. Gülben ve Esat’ın hayatlarını birleştirme kararının ardından oyuncu Metin Coşkun’un canlandırdığı Hikmet karakteri önemli bir bilgi verdi.

Hikmet diyor ki, “Bu eve gelenin hayatı sönüyor. Bunu en iyi sen biliyorsun Han….”

TRT1'deki Masumlar Apartmanı dizisini bekleyen büyük bir tehlike var! 7

Esat, Gülben’i çok seviyor ancak onun ailesinin kuralları ile yol almayı da kabul etmiyor. Gülben, Esat’in ailesinin evine gelin gidecek ama bu durum o kadar da kolay değil.

Safiye, evden dışarı çıkıp kardeşini yeni evine götürüyor ama annesi yine başına bela olacak. Safiye’nin aklını kaçırmış hali ise Esat’ın ailesini derin düşüncelere sevk edecek.

Dizinin psikolojisi yüksek sahnelerinin artık birbirinin tekrarı gibi olduğunu belirten dizi hayranları, hiçbir olumlu gelişme ve ilerleme olmaması konusun da eleştiriyor.

Dizinin artık kendisini tekrar etme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirten bazı izleyiciler, dramdan beslenen bir yapı olduğu gerçeğini ortaya koyuyor.

Bir dizi hayranı şu eleştiride bulundu: “Dramdan beslenen bir dizi olmuş. Ne tedavi var ne de bir gelişme. Her bir fragman birbirinin aynısı. Bu dizi tedaviyi de anlatmalı. Bir psikolojik dizi sonuçta.”

Ancak dizideki psikolojik sorunlu kişilerin öyle kolay kolay düzelemeyeceğini de ifade eden izleyiciler var.

Farah Zeynep Abdullah dizideki psikolojik sahneleri kaldıramadığı için ayrılmak durumunda kalmıştı. Sosyal medyada yorum bırakan izleyiciler, bu psikolojiyi kaldıramayan izleyicilerin de takip etmemesi gerektiğini ifade eden yorumlar yapıyor.