Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Sadakatsiz dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız!

Kanal D’nin Sadakatsiz dizisini bıraktığınız gibi bulamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezona damga vuran dizilerden birisi de Sadakatsiz oldu. Cansu Dere ile Caner Cindoruk ikilisi başrolde çok iyi bir iş çıkardı. Melis Sezen de rolünün hakkını veren performansıyla takdirleri topladı…

Haziran ayının başında 31. bölümü ile sezon finali yapan Sadakatsiz dizisinin ekibi 3 aylık bir ara vererek bu süreçte enerji depoladı… Yaz dönemi Eylül başında bitti ve ekip çekimlere başladı. Dizinin 32. bölümünün 22 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacağı da Kanal D tarafından duyuruldu.

Yeni sezondan yayınlanan yeni fragmanda izleyicilerin en çok da bıraktıkları gibi bir dizi bulamayacaklarını gördü… Özellikle de Derin karakterinin durumu hikayenin ilerleyen bölümlerinin çok yoğun duygularla geçeceğini anlatıyor.

Asya ile Derin’in kazasının ardından Asya sapa sağlam çıktı. Ancak Derin tekerlekli sandalyeye mahkum kalabilir. Fragmanda tekerlekli sandalyede gözüken Derin karakteri için bu durum kalıcı mı yoksa geçici mi, ya da bir oyun mu? Tabii ki bunları bölümler yayınlandıkça öğrenebileceğiz.

Volkan’ın hayatını değiştirme adımları, Asya’nın Tekirdağ’dan İstanbul’a dönmesi, yaşanan zaman atlaması derken Sadakatsiz dizisi hayranları bıraktıkları gibi bir hikaye bulamayacak.

Artık bambaşka bir ortam ve çok farklı bir denklemin ve karakterlerin durumlarının yer aldığı yeni bir hikaye geliyor… Sadakatsiz dizisinin 32. yeni bölümünde bu değişimin izlerini bulabileceksiniz.

Bir hastanenin acil servisinde çalışan Aras karakterinde Berkay Ateş de diziye katılacak. Yeni sezonda yeni karakter ve diğer değişimlerle birlikte Sadakatsiz dizisi yine çok izlenen bir yapım olacak.