Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili planı ortaya çıktı!

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili planı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bu sezon için hazırlanan dizilerden birisi de Üç Kız Kardeş… Yazar ve oyuncu İclal Aydın’ın çok satılan aynı isimli kitabından uyarlanan dizi için yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Kanal D bu sezon Yargı dizisi ile iyi bir çıkış yaptı. Üç Kız Kardeş dizisinin de benzer bir çıkış yapması hesap ediliyor. Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Arka Sokaklar ile iyi bir dizi portföyü oluşturan Kanal D’nin yeni diziye de çok güvendiği ortaya çıktı.

Kanal D’nin daha dizinin fragmanı veya afişi bile olmadığı halde projeyi geçtiğimiz Ay Cannes’da düzenlenen MIP TV fuarında yabancı alıcılara sunduğu ortaya çıktı. Kanal D aslında bu tavrıyla bile dizinin çok etkili bir yapım olacağına inandığını gösteriyor.

Dizi ile ilgili herkesi şaşırtacak gerçek ise projenin 2022 yılında başlayacağıdır… Ocak ayının sonlarında Üç Kız Kardeş dizisinin Kanal D’de yayınlanmaya başlayacağı konuşuluyor. Yani dizi izleyicileri proje için 3 ay beklemek durumunda kalacak.

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili planı ortaya çıktı! 3

Ayvalık’ta annesi ve babası ile birlikte yaşayan üç kız kardeşin hikayesinin anlatılacağı dizide İclal Aydın’ın da rol alacağı ortaya çıktı. İclal Aydın böylelikle 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapacak.

Süreç Film tarafından hazırlıkları yapılan dizinin hikayesini Erkan Birgören ile eşi Betül Yağsağan yapıyor… Satış rekorları kıran kitabın dizisinin de çok izlenmesi bekleniyor.