Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Altunorak koronaya yakalandı, Sana Söz dizisinin akıbeti değişti!

Serkan Altunorak koronaya yakalandı, Sana Söz dizisinin akıbeti değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşması planlanan Sana Söz dizisinde son dakika değişikliği yapıldı. Polisiye bir yapım olan dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak ve Erkan Petekkaya bir araya geldi.

Dizide başrollerden birisi olan Serkan Altunorak, ilk bölümü çektikten sonra koronavirüse yakalandı. 29 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanması planlanan dizinin devamı noktasında bu durum büyük sıkıntıya neden oldu.

O3 Medya tarafından hazırlanan Sana Söz dizisinin ikinci bölümünün yayın tehlikesi altına girmesi üzerine Star TV tarafından yeni bir plan yapıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre, O3 Medya şirketinin sahibi Saner Ayar, ikinci bölümün yetişmeme ihtimalini Star TV ile paylaştı.

Kanal yönetimi de Cuma akşamları yayınlamayı planladığı dizinin hem gününü hem de başlama tarihini değiştirdi. Dizi çarşamba akşamları yayınlanacak ve ilk bölüm 3 Kasım akşamı ekranda olacak. Gün değişikliğinde O3 Medya’nın Show TV için hazırladığı Aziz dizisinin de Cuma akşamları yayınlanacak olması etkili oldu.

Aynı yapım firmasının iki farklı kanaldaki dizisinin çakışma ihtimali de böylelikle ortadan kaldırıldı. Sana Söz dizisinin ikinci bölümünde Serkan Altunorak’ın birçok sahnesi olduğu için yapılan bu değişiklik çekim ekibini de rahatlattı.