Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Yargı dizisinde kafa karışıklığı zirve yaptı!

Kanal D’nin Yargı dizisinde kafa karışıklığı zirve yaptı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, her hafta izleyicileri soru işaretleri ile baş başa bırakıyor. Yargı dizisinin oyuncuları bile hikayenin nasıl gelişeceğini bilmiyor. Senaryo ellerine geldikten sonra sınırlı bilgilere sahip olduklarını belirten Pınar Deniz, senarist Sema Ergenekon’un detayları kimseye söylemediğini ve dizinin yeni bölüm senaryoları geldikçe neler olacağını anladıklarını açıkladı.

Yargı dizisinde bu gizemli ortam aslında senaryonun heyecanını ve oyuncuların da şefkini artırıyor. İşte bu noktada Sema Ergenekon’un hikaye gücü ve kurgu zekası da öne çıkıyor. Yargı dizisi birincilikleri yeniden elde ederek Pazar rekabetinde öne çıkarken, her yeni bölümde kafa karışıklığı yaşayan izleyiciler de çözüm için bir sonraki bölümü heyecanla bekliyor.

Dizinin 41. yeni bölümü de 30 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’da ekranda olacak ve izleyiciler Ilgaz konusundaki kafa karışıklığının giderilmesini bekliyor.

Sevdikleri için her şeyi yapmaya razı olan Ilgaz ve katil Burak’ın konuşması bir yüzleşmeyi de beraberinde getiriyor.

Kanal D'nin Yargı dizisinde kafa karışıklığı zirve yaptı! 7

Yayınlanan son bölümün final sahnesiyle katilin kim olduğunu anlayan Ilgaz’ın ne yapacağı merak konusuyken, yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Ilgaz, Burak’ın evine gidiyor.

İkili arasında gerçekleşen gergin konuşmanın sonu bilinmezken, Ilgaz’ın Ceylin’e “Yapmamam gereken bir şey yaptım.” demesi akıllarda soru işareti bırakıyor. Diğer taraftan savunmasızca ağlayan Pars ve vurulan Eren yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı dizide; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı gibi önemli isimler de bulunuyor.

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…