Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru dizisi TRT1 için büyük bir sorun olmaya başladı!

Kasaba Doktoru dizisi TRT1 için büyük bir sorun olmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in büyük bir beklenti ile yayına aldığı Kasaba Doktoru dizisi hikayesi noktasında ekrandaki en özel projelerden birisi olarak gözüküyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin başrolünde Ozan Akbaba’yı izliyoruz. Altı sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bambaşka bir karakter ile fenomen haline gelen oyuncu, çok kısa bir sürede Doktor Hakan karakterini yaratarak yeteneklerini ortaya döktü.

Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Sinan Albayrak ve Vildan Atasever ile birlikte Kasaba Doktoru dizisinin çok etkili bir kadrosu bulunuyor. Bir doktor dizisi olması, insan hayatını kurtarmak için büyük çaba harcayan sağlık çalışanlarına yönelik pozitif bir algı oluşturması ile de bu dizinin önemli bir anlamı bulunuyor.

TRT1’in yaz döneminde Seni Kalbime Sakladım isimli diziyi 7. bölümde yayından kaldırmasının ardından Mükemmel Eşleşme isimli dizinin de 13. bölümde ekrana veda etmesi
artık reytinglerin bir kıstas olarak kabul edildiğini ortaya koymuştu.

Düşük gelen reyting oranları nedeniyle bu iki dizinin yayınlarına son veren kamu yayıncısı, önceki yıllarda benzer durumlarda dizilerin devam etmesine yönelik bir tavır sergiliyordu. Ancak bu durumun yeni sezon ile birlikte değiştiği anlaşılıyor.

Cuma rekabetinde reytinglerde çok düşük oranlar elde etmeye başlayan Kasaba Doktoru dizisinin akıbeti de bu yüzden sorgulanıyor. Acaba, TRT1 bu diziye de erken final yaptırır mı? Birçok izleyicinin aklında bu soru var.

Kasab Doktoru dizisinin 22. bölümü tüm kişiler kategorisinde yirmi birinci olabildi. AB grubunda yedincilik ve ABC1’de ise on üçüncülük elde edildi. Bu sıralama ve çok düşük reyting oranları ile birlikte Kasaba Doktoru için her şeyin mümkün olduğunu söylemek gerekiyor.