Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin yeni dizisi için İclal Aydın’dan sürpriz karar!

Kanal D’nin yeni dizisi için İclal Aydın’dan sürpriz karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan 4 dizi çok iyi reytingler alıyor. Arka Sokaklar, Sadakatsiz, Camdaki Kız ve Yargı isimli diziler izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Kanal D’nin yeni sezonda izleyicilerle buluşturacağı bir yeni dizisi daha var.

İclal Aydın’ın çok satan romanlarından Üç Kız Kardeş’in hikayesi yakında izleyicilerle buluşacak. Diziyle ilgili son gelişmeler büyük dikkat çekti. İclal Aydın, bu proje ile yeniden setlere dönme kararı aldı.

En son 2018 yılında Ege’nin Hamsisi isimli diziyle ekranda yer alan İclal Aydın, yeni sezonun en önemli sürprizlerinden birisini yapacak.

Üç Kız Kardeş isimli romanıyla okuyucuları çok etkileyen İclal Aydın, oyunculuk yetenekleri ile de birçok projede yer alan bir isim. Süreç Film tarafından titizlikle hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın’ın da yer almak istemesi çok önemli bir adım olarak dikkatleri çekti.

Kanal D'nin yeni dizisi için İclal Aydın'dan sürpriz karar! 11

Emre Kavuk, Altın Portakal ödülü sahibi bir yönetmen ve dizi için titiz bir çalışma yürütüyor.

Erkan Birgören ve Betül Yağsağan çifti ise dizinin senaryosu için bir süredir çalışıyor.

Satış rekorları kıran romanın dizi halinin de çok ilgi görmesi bekleniyor. Türkan, Dönüş ve Derya adlı 3 kız kardeşin hikayesi izleyicilerle buluşacak.

İclal Aydın, kızların annesi Nesrin rolünü canlandıracak. Ünlü yazar ve oyuncu böylelikle 4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapmış olacak.