Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri Yasemin Allen’dan Aşıklar Bayramı’nın setinden ilk fotoğraf geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri Yasemin Allen’dan Aşıklar Bayramı’nın setinden ilk fotoğraf geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kıvanç Tatlıtuğ, son projesi Aşıklar Bayramı filminin çekimleri için bir süredir Kars’da bulunuyor. Oyuncunun merakla beklenen filminde baş rolü Yasemin Allen ile paylaşacağı açıklanmıştı.

En son Exxen dijital platformu için çekilen Olağan Şüpheliler dizisinde boy gösteren Yasemin Allen’da film çekimleri için Kars’ın yolunu tuttu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Yasemin Allen'dan Aşıklar Bayramı'nın setinden ilk fotoğraf geldi! 8

Instagram hesabından, Aşıklar Bayramı filminin yönetmeni Özcan Alper ile fotoğrafını paylaşan Yasemiz Allen filmde, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı ‘Yusuf’ karakterinin sevgilisine hayat verecek.

Filmde iki genç oyuncuya ayrıca usta isim Settar Tanrıöğen eşlik ediyor. Tatlıtuğ filmde Settar Tanrıöğen’in oğlu avukat Yusuf’u canlandıracak. Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı filminin yapımcılığını ise Nar Yapım üstleniyor.

Aşıklar Bayramı’nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Yasemin Allen'dan Aşıklar Bayramı'nın setinden ilk fotoğraf geldi! 9

Bir süredir Kars’da bulunan Kıvanç Tatlıtuğ da sık sık Kars’ın büyülü atmosferinden poster tadında fotoğraflarını instagram hesabından paylaşarak takipçilerini mest ediyor.

Yakışıklı oyuncu, Doğu Ekpresinden yaptığı son paylaşımına ‘Yolcu kalmasın’ yazdı. Oyuncunun hayranları da, ‘Zaten herkes yolunda Kıvanç abi!’, Götür beni gittiğin yere’ gibi esprili yorumlarda bulundu.