Ana sayfa Sosyal Medya Kanatsız Kuşlar’ın Muzaffer’i Fatih Al, atv’nin yeni dram dizisinde!

Kanatsız Kuşlar’ın Muzaffer’i Fatih Al, atv’nin yeni dram dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelen Fatih Al, 2005 yılından bu yana oyuncu olarak setlerde yeteneklerini sergiliyor. Hem dizilerde hem de sinema filmlerinde görmekte olduğumuz oyuncu, bugüne kadar birbirinden farklı rollerde yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Matrakçı Nasuh karakteri ile popüler olan Fatih Al, Karadayı dizisinde ise Sosyete Yusuf karakterini canlandırmıştı.

Kanatsız Kuşlar isimli atv’nin çok ilgi çeken dram dizisinde Onur karakterinin ağabeyi Muzaffer olarak izlediğimiz Fatih Al, 46 bölüm süren dizi ile de akıllara yazıldı.

Atiye dizisinde Nazım ve Aşk 101’de ise Yıldıray olarak izlediğimiz oyuncu şimdi de yeni bir dizi için Koliba Film ile anlaşma yaptı. atv’de ekrana gelecek olan Okul Yolunda isimli dizide ilk anlaşma yapılan oyuncular arasında Fatih Al da bulunuyor.

En son Kahraman Babam isimli Show TV dizisiyle yaz döneminde ekranda yer alan Fatih Al, Yavuz karakterine heyat vermişti.

Ocak ayında dizinin çekimlerinin başlaması bekleniyor. Şehirde geçen hikayede kadına şiddet konusu ile çocuk gelin olayının yer alması bekleniyor.