Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar direniyor! Ancak reyting rakamları acı gerçeği gösteriyor!

Kanunsuz Topraklar direniyor! Ancak reyting rakamları acı gerçeği gösteriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar kelimenin tam anlamıyla reyting savaşına direniyor. Reytingleri yükseltmek için yönetmen ve senarist değişikliğine giden dizide işler çok yolunda gitmiyor. Reyting rakamları Kanunsuz Topraklar için geleceğin çok parlak olmadığını gösteriyor.

Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar, Fox TV’nin en güvendiği işlerden biriydi. 1930’lu yılların Zonguldak’ında geçen dizi için çok büyük bütçeler harcanmıştı.

Kanunsuz Topraklar bu sezon başında ekrana gelmeye başladığında reytingleri fena değildi. Ancak bölümler ilerledikçe reytinglerde düşüş gözlendi. Bunun üzerine yapım şirketi iki hafta önce yönetmen ve senarist değişikliğine gitti.

6. bölüm itibari ile Faruk Teber diziden ayrıldı. Cevdet Mercan yönetmen koltuğuna oturdu ve bazı düzenlemeler yapılması için dört gün sete ara verildi. Yeni ekiple çekilen iki bölüm ekrana geldi ancak reytinglerde bir değişiklik olmadı.

Kanunsuz Topraklar direniyor! Ancak reytingler rakamlar acı gerçeği gösteriyor! 3

Kanunsuz Topraklar’ın dün akşam ekrana gelen sekizinci bölümünde reytinglerde çok az bir yükseliş oldu. Tüm izleyicilerde dokuzuncu sırada yer alan Kanunsuz Topraklar, yine ortalamanın altında bir reyting puanı aldı.

Tüm bu gidişat Kanunsuz Topraklar’ın finale adım adım yaklaştığını gösteriyor. Zira Kanunsuz Topraklar, bir dönem dizisi olması nedeniyle bütçesi bir hayli yüksek bir yapım. Yayıncı kanal Fox TV, bugüne kadar çok daha düşük bütçeli birçok diziye en fazla altıncı bölüme kadar şans tanımıştı. Bu reyting sonuçları, önceki dizilerle karşılaştırıldığında Kanunsuz Topraklar için çok şans veren Fox TV’yi çok yakında bir karar almaya zorlayacaktır.