Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde değişimin ilk adımı atıldı!

Kanunsuz Topraklar dizisinde değişimin ilk adımı atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi yüksek bütçeli işlerden birisi. Yeni sezonda kanalın en önemli projesi olarak gözüken dizi için uzun bir süredir hazırlık yapılıyor.

1 yıl önce başlayan hazırlıklar, yaz döneminde çekimlerin başlatılması ve Eylül ayında da izleyici ile buluşan bir dizi görüyoruz. Bu kadar yoğun emek var ama son bölümde yaşanan reyting düşüşü pek iyi olmadı.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi etkili bir şekilde devam ediyor. Birçok izleyiciye göre fazla kasvetli bir hava oluşturuldu. Hikayenin akıcılığı konusunda da eleştiriler var.

Dizide 1939 yılının Türkiye’sini izliyorsunuz ve yönetmen Faruk Teber her ayrıntıyı dikkate alarak iddialı bir atmosfer oluşturdu. Dizinin dekorundan, kostümüne ve diğer tüm detaylarına kadar Faruk Teber’in büyük emeği bulunuyor.

İlk 6 bölümü de çeken usta yönetmen artık yapımdan ayrıldı. Faruk Teber’in yerine ise dizinin yönetmenliğine Cevdet Mercan getirildi. Yeni yönetmenin başı değişimler yapması bekleniyor.

Özellikle sahne geçişlerinde ve fazlasıyla rahatsız etmeye başlayan kasvetli ortamın biraz yumuşatılması gibi adımlar atılabilir. Ayrıca hikayeye yönelik de biraz daha izleyicilerin merakını süsleyecek ve hızlı akan bir süreç işletilebilir.