Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde olmayan bir şey var!

Kanunsuz Topraklar dizisinde olmayan bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Kanunsuz Topraklar dizisi etkileyici bir hikaye ve ortam sundu… 1939 yılının Türkiye’sine götüren hikaye madencilerin hak mücadelesi ve kurulu düzene başkaldırısı olarak öne çıktı. Tabii ki imkansız gibi görünen bir aşk hikayesinin de odağında olduğu yeni dizinin reytingleri ortalama oranların biraz üzerinde gerçekleşiyor.

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisi çok başarılı bir dizi çifti oldu. Başrole çok yakıştıklarını ve rollerini de çok iyi canlandırdıklarını söylemek gerekiyor. İki oyuncu iyi bir seçim ve dizinin ilgi görmesinde de büyük katkıları var.

Ayrıca usta yönetmen Faruk Teber ilk 6 bölüme kadar diziyi oturtmak için elinden geleni yaptı. Artık yönetmenliği gençlere emanet eden Faruk Teber’in yapımdan ayrılması büyük üzüntü kaynağı oldu. Yedinci bölümden itibaren hikayeyi başka isimler çekmeye devam edecek.

Kanunsuz Topraklar dizisinde olmayan bir şey var! 5

Faruk Teber, hikayenin geçtiği yıllardaki Türkiye ortamını oluşturmak için büyük emek harcadı. Dizinin her detayı ile ilgilendi. Ortaya güzel bir proje çıktı. Ancak hikayede olmayan bir şey var.

Emekler çok büyük ama ekrana yansıyan ortam izleyiciyi biraz sıkıyor. Yani dizi fazla kasvetli ve biraz daha merak uyandıran biraz daha farklı duyguları da sunan bir ortama ihtiyacı var.

Dizinin hayranları hikayedeki geçişlerden de rahatsız. Sahne geçişlerinin iyi olmadığı düşüncesi hakim. Hikayenin gidişatına yönelik de biraz daha fazla merak unsuruna ihtiyaç var.

Bazı dizi hayranları atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’ya benzetiyor. Yani kasvetli bir yapım olması noktasında bir benzerlik kuruluyor.

Bazı izleyiciler senaryonun yetersiz olduğunu, şiddetin abartıldığını düşünüyor.

Sosyal medyaya yansıyan izleyici yorumları farklı konuları öne çıkartan eleştirilerle dolu. Dizi ekibinin hikayeyi daha merak ettirecek, kasvetli halini de biraz normalleştirecek adımlar atması gerekiyor.