Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde sıkıntılar büyüdü!

Kanunsuz Topraklar dizisinde sıkıntılar büyüdü!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar, bu sezonun en iyi yapımlarından birisi olarak öne çıksa da izleyici ilgisini yeterince sağlayamadığı için sıkıntılar çekiyor. Önceki hafta yeni bölümü yayınlanmayan dizi, 7. bölümü ile geçen hafta izleyici karşısına çıktı. Ancak reytinglerin düşüş yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Yönetmen değişikliğinin yaşandığı dizide, hikayeye yönelik de bazı düzenlemeler yapıldı. Kanunsuz Topraklar, Çarşamba rekabetinde kendisine güçlü bir konum elde edememiş olmasının sorunlarını yaşıyor. Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için ortaya konulan emekler bir yana, izleyici ilgisinin düşük kalması başka bir yana.

Kanunsuz Topraklar dizisinde sıkıntılar büyüdü! 7

Dizide işlerin iyi gitmediği ortada. Dizinin 24 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 8. bölümü çok büyük önem taşıyor. İzleyici ilgisi artacak mı yoksa daha da düşecek mi? Yeni bir artış diziye olan umutları artıracak. Ancak reytinglerde yaşanacak bir düşüş ise Fox TV’yi zor durumda bırakacaktır.

Gold Film imzasını taşıyan Kanunsuz Topraklar yüksek bütçeli bir dizi. Büyük hazırlıklar ve emekler ortaya kondu, çok yüksek bir bütçe ile çalışmalar sürüyor. Dizinin ciddi bir zarar etmesi Fox TV için kabul edilemeyecek bir durum. Yani Kanunsuz Topraklar’ın reytinglerini yükselterek çarşamba akşamları kendisine güçlü bir konum sağlamak için vakti azaldı.

Dizinin 8. yeni bölümü bu açıdan elde edilecek reytingler noktasında büyük önem taşıyor.