Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili Fox TV’den değişiklik duyurusu!

Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili Fox TV’den değişiklik duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar, 10 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranda olmayacak. Fox TV’nin yayın akış planında görünmeyen diziye ne olduğunu hayranlar çok merak etti.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi geçtiğimiz hafta ciddi bir düşüş yaşadı. Gold Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi için 1 yıldır süren önemli hazırlıklar gerçekleştirildi.

Yaz başında dizinin çekimlerine Zonguldak’ta başlandı ve çok etkileyici bir atmosfer oluşturuldu. Tüm bu çalışmaları usta yönetmen Faruk Teber titizlikle yürüttü. İlk 6 bölümün çekimlerini de tamamlayan Faruk Teber, projeden ayrıldı. Yerine ise yönetmen olarak Cevdet Mercan geldi.

Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili Fox TV'den değişiklik duyurusu! 7

Fox TV’de dizinin 1 hafta rötar yapacak olmasının altında da bu değişikliğin yattığı düşünülüyor. Dizinin düşen reytinglerini yukarı çekmek için hem hikayede hem de kurguda bazı düzenlemeler gerektiğini de zaten zaman zaman belirtiyor.

Kanunsuz Topraklar dizisindeki 1 haftalık aranın da bu nedenle verildiği düşüncesi hakim.

Fox TV’den yapılan yeni duyuruda dizinin 7. yeni bölümünün 17 Kasım Çarşamba akşamı ekrana getirileceği belirtildi. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin reytingleri gidişatın iyi olmadığını gösteriyor.

Bu noktada hem hikaye hem de kurgu konusunda değişimler yaparak izleyicinin ilgisini çekecek adımlar atmak gerekiyor. Bakalım 17 Kasım’daki yeni bölümde izleyiciler ne tür değişiklikler görecek?