Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Sana Söz dizisinin tutması için elinden geleni yapıyor!

Star TV, Sana Söz dizisinin tutması için elinden geleni yapıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranında başlayan Sana Söz dizisi ilk bölümü ile dikkat çekti ama reytinglerde iyi sonuçlar gelmedi. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi beğenildi. Oyunculuk performansları da gayet iyi. Ancak izleyici ilgisinin düşük olması Star TV adına ciddi bir sorun.

Dizinin tutması için Star TV, üst üste hem de en önemli saat dilimlerinde tekrar bölümleri yayınlıyor. Sana Söz için ekranda bulduğu her fırsatı değerlendiren ve diziyi farklı saatlerde yayınlayarak da ilginin artmasına çaba harcayan kanal yönetimi elinden geleni yapıyor. Son 1 yılda 10 dizisine final yaptıran Star TV için Sana Söz bu sezonun en iddialı projelerinden birisi konumunda. Böyle önemli isimlerin de yer aldığı polisiye bir hikayenin reytinge yenilmesi çok üzücü olacaktır.

Star TV, Sana Söz dizisinin tutması için elinden geleni yapıyor! 7

Bu nedenle de ikinci bölüm Sana Söz için büyük bir sınav niteliği taşıyacak. 9 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölümün reyting sonuçları gelecek adına bir fikir verecektir.

Polisiye bir hikaye olan Sana Söz’de Ömer ile Elif karakterlerinin hikayesi izleyicileri çok etkileyecek.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Erkan Petekkaya bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkıyor…