Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizisinde 11 yılın tecrübesiyle farklı bir Sevda Erginci var!

Elkızı dizisinde 11 yılın tecrübesiyle farklı bir Sevda Erginci var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Elkızı dizisi beğeni toplayan bir yapım oldu. Haftalar geçtikçe dizinin daha çok ilgi görmesi de şaşırtmayacak… Elkızı’nın başrolünde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz bulunuyor. İkilinin birbirlerine uyumu da izleyiciler tarafından başarılı bulundu.

Sevda Erginci, Ezo karakteri ile güçlü bir kadın görüntüsü çiziyor. Kendi ayakları üzerinde duran, kendi kararlarını veren ve tüm zorluklarla mücadele etmesini bilen birisi Ezo… İşte bu özellikle kadın izleyicilerin diziye verdikleri önemin artmasını sağladı. Çünkü ekranda güçlü kadın hikayeleri görmek her zaman mümkün olmuyor.

Elkızı dizisinde Sevda Erginci, 11 yıllık başarılı kariyerinin sakinliğini ve rahatlığını yaşıyor. Oyuncu yaptığı açıklamada önemli bilgiler verdi.

2012 yılından bu yana oyunculuk yapan Sevda Erginci, 17 yaşından bu yana ekranda yer almaya devam ediyor.

Erginci, “11 yılın tecrübesiyle daha sakin ve rahatım artık. Bir de alışmışlıktan evimde gibi hissediyorum sette. Ama yine de daha başındayım yolun. Daha öğrenilecek çok şey var” açıklamasını yaptı.

Oyunculuğun hayatının bir parçası olduğunu belirten Sedva Erginci, ne kadar süreceği konusunda ise bir planının olmadığını ifade etti.

Birçok hayali bulunduğunu belirten oyuncu, “”Bir sürü hayalim var tabii ki ama spesifik bir şey belirtemem. Öyle kariyerimle ilgili belirlediğim, hedeflediğim planlarım yok. Hatta oyunculuğu ne kadar sürdüreceğimle ilgili bile bir planım yok” dedi.

Teknoloji konusunda ise oyuncu o kadar da hevesli değil. Erginci, ihtiyaç dışında teknolojiden uzakta durmaya çalışıyor.

Oyuncu, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “İhtiyacım olan durumlar dışında ilgilenmiyorum teknolojiyle. Hatta beni korkutuyor da. Her şeyin bu kadar kolaylaşmasının aslında ne büyük bir zarar olduğunu ne zaman anlarız bilmiyorum…”