Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkında kafa karıştıran durum!.. Yoksa aşka devam mı?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkında kafa karıştıran durum!.. Yoksa aşka devam mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Magazin kulislerinde bir süredir, baş rolünde yer aldıkları romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışan, haklarında çıkan aşk haberlerini uzun süre reddettikten sonra beraber çıktıkları Maldivler tatilinde birlikteliklerini ilan eden Kerem Bürsin Hande Erçel çiftinin ayrılık haberi konuşuluyor.

Hande Erçel, geçtiğimiz hafta sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel’in doğum gününü kutlamak için Sapanca’ya gitmişti.

Kerem Bürsin’in kutlamaya katılmaması dikkat çekmişti. Bir  süredir birliktelikleri ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftin, bir hafta önce yollarını ayırdığı iddia edildi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkında kafa karıştıran durum!.. Yoksa aşka devam mı? 7

Bu kararı güzel oyuncu Hande Erçel’in aldığı Kerem Bürsin’in barışma çabalarına Erçel’in net bir şekilde olumsuz yanıt verdiği konuşuluyor. Erçel’in, arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği söyleniyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin çiftinin hakkında çıkan ayrılık haberini gazeteci Birsen Altuntaş’ta doğruladı. Altuntaş,  çiftin fikir anlaşmazlıkları yüzünden yollarını ayırdıklarını belirtti.

Öte yandan, sosyal medyada her iki ismin de birbirini takip etmeye devam etmesi ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmemesi hayranlarının kafalarını iyice karıştırdı.

Birlikteliklerini uzun bir süre inkar eden, bu konuda açıklama yapmaktan kaçınan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti ayrılık haberleri karşısında da sessizliklerini korumaya devam ediyor.