Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri birbirlerinin ayağına basacak!

Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri birbirlerinin ayağına basacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yeni sezonda izleyiciler ekranda birbirinden farklı ve iddialı diziler bulacak ki, hangisini izleyeceklerine şaşıracak… Çarşamba akşamları için de seçim yapmak bir hayli zor olacak.

Üçüncü sezona büyük bir değişim ile giriş yapacak olan Kuruluş Osman dizisinde ekip çekimlere başladı. Dizinin yeni döneminde tam 16 yeni karakterin yer alacak olması da dikkatlerden kaçmadı. Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonunun en dikkat çeken yeni isimleri ise; Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz ve Serhat Parıl olarak dikkat çekiyor… atv ekranında yayınlanan dizinin hikayesinde de çok önemli değişimler olacağını yapımcı Mehmet Bozdağ duyurdu. Bu da demek oluyor ki yine muhteşem sahnelerle dolu bir sezon olacak.

Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri birbirlerinin ayağına basacak! 11

Sadakatsiz dizisi ise Haziran başında izleyicilere veda etmişti. Çok iyi bir performans ile birinci sezonu AB ve ABC1’in zirvesinde tamamlayan dizi, müthiş reytingler elde etti. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni döneminde Berkay Ateş öne çıkacak.

Aras karakterinde izleyeceğimiz ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisine büyük renk katacak. Kanal D ekranında başarılı geçen ilk sezonun ardından Sadakatsiz kendisini kanıtlamış bir dizi olarak ikinci sezona başlayacak.

Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri birbirlerinin ayağına basacak! 12

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi de çok merak edilen yapımlardan birisi oldu… Haftanın 7 gününe karşın Fox TV’nin elinde tam 10 dizi bulunuyor. Sadece Çarşamba günlerinin boş olduğu düşünülür ise Kanunsuz Topraklar dizisinin de Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’a rakip olacağını tahmin edebiliriz.

Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri birbirlerinin ayağına basacak! 13

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar bir dram yapımı. 1940’lı yıllara izleyicileri götürecek olan dizinin çok etkileyici bir hikayesi var.. Zonguldak’taki kömür madenlerinde yaşananları ve büyük bir aşkı anlatacak olan dizi, Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi olarak öne çıkıyor.

Çarşamba akşamları ekran başına geçecek izleyiciler için çok önemli fırsatlar var. Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Kanunsuz Topraklar dizilerinin yanı sıra diğer kanallarda hangi dizilerin yayınlanacağı da merakla bekleniyor.

Şimdiden Çarşamba akşamlarının hem reyting rekabetinde çok sert geçeceğini hem de izleyicilerin çok farklı ve kaliteli yapımları ekranda bulabileceğini söyleyebiliriz.