Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanunsuz Topraklar ve Gönül Dağı dizi setlerinde manzara aynı!

Kanunsuz Topraklar ve Gönül Dağı dizi setlerinde manzara aynı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada yayınlanan kamera arkası görüntülerine bakarak TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı ile, Fox TV’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar’ın setinde işlerin yoluna girdiğini söyleyebiliriz.

Koronavirüs sorunlarının sıklıkla yaşandığı dizi setlerinde ekipler yoğun şekilde çalıştıkları için önlemler de bir yere kadar faydalı olabiliyor. Geçen yıl Gönül Dağı, bu konuda çok sıkıntı çekmişti. Yakın zaman öncesine kadar Kanunsuz Topraklar dizi ekibi de koronavirüsten büyük zarar gördü.

Her iki dizinin setinde işlerin yolunda olduğu ve ekiplerin de mutlu bir şekilde çekimlere devam ettiğini anlatan kamera arkası görüntüleri geldi. Her iki dizinin kamera arkasında da aynı manzarayı görüyoruz.

Hem çok yoğun bir çalışma sürdürülüyor hem de herkes işini profesyonelce ve gayet başarılı şekilde yürütüyor.

Gönül Dağı dizisinde Eskişehir’in soğuk havası kamera arkasına yansıdı. Karlar arasında yapılan dış mekan çekimlerinde soğuk havanın oyuncuları zorladığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinde de dış mekan çekimleri yoğun şekilde kullanılıyor ve soğuk hava bu sette de çalışmaları olumsuz etkiliyor.

Her iki dizinin kamera arkasından yansıyan mesaj şey ise gülen yüzler ve mutlu ekipler…