Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir hayranları için bir iyi bir kötü haber

Hande Doğandemir hayranları için bir iyi bir kötü haber

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönmek ile kalmadı, özel hayatında da uzun bir aradan sonra yeni bir aşk ile gündemde yer almaya başladı.

Ünlü oyuncunun dizisinin bir araya iyi reytingler elde etmesine rağmen, son bölümde ciddi düşüş gelmesi kötü bir gelişme oldu. Annemizi Saklarken isimli dizide Handan karakteri ile yer alan başarılı oyuncu, çok iyi performans sergiliyor. Hayranlarının rolünü çok iyi yansıttığı için sosyal medyadan takdir ettiği oyuncu, buna rağmen reytinglerin düşük gelmesinin şanssızlığını yaşıyor.

Kutsi ile birlikte başrolde bulunan Hande Doğandemir’in dizisinde 7. bölüm geride kaldı. Düşük gelen reytingler gelecek bir kaç haftada daha devam ederse, Star TV’nin bu sezon birçok dizi için yaptığı gibi final kararı gelmesi çok yüksek bir oran…

Oyuncu karakteri de çok sevdiğini söyledi. Doğandemir, “Çok sevdim, çok keyif alıyorum oynarken” ifadesini kullandı.

Hande Doğandemir hayranları için bir iyi bir kötü haber 8

Hande Doğandemir için diziden gelen düşük reytingler kötü bir haber olurken, iyi haber ise özel hayatında yaşanıyor. Onur Tuna ile aşkının ortaya çıkmasının ardından bu durumu kabullenen ama utangaçlığı nedeniyle fazla konuşmak istemeyen oyuncunun yüzü gülüyor.

Hande Doğandemir hayranları için bir iyi bir kötü haber 9

Her haliyle hayatından memnun olduğunu sergileyen Hande Doğandemir, gazetecilerin yakın takibinden de kurtulamıyor. Aşk hayatı sorulduğu zaman hemen kaçmak isteyen oyuncu, “Onlara hiç girmeyelim. Her şey yolunda” demekle yetindi.