Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’dan Latin Amerika çıkarması!

Kanunsuz Topraklar’dan Latin Amerika çıkarması!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar yurt dışına açıldı. Başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin yer aldığı dizi Latin Amerika ülkelerinin TV dizilerini sergilediği MIP Cancun fuarında kanalların ve yapım şirketlerinin karşısına çıktı.

Bu sezonun başında Fox TV’de ekrana gelmeye başlayan Kanunsuz Topraklar, kanalın en iddialı işlerinden biri. 1930’lu yıllarda Zonguldak’taki kömür işçilerinin mücadelesini anlatan dönem dizisi bir hayli yüksek bütçeli bir iş.

Esra Bilgiç, Uğur Güneş ve Necip Memili’nin başrollerini paylaştığı Kanunsuz Topraklar, Meksika’nın Cancun şehrinde düzenlenen dizi fuarına katıldı. Kanunsuz Topraklar, Latin Amerika ülkelerindeki en büyük dizi formatı fuarı olan MIP Cancun’da Lawless Love ismiyle Güney Amerika ülkelerinin kanalları ve yapım şirketlerinin karşısına çıktı.

Bu arada Fox TV’nin iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar için Türkiye’de işler çok iyi gitmiyor. Dizinin reytingleri bir hayli kötü gidiyor. İlk bölümlerde oldukça iyi reyting alan Kanunsuz Topraklar, karşısına güçlü rakipler çıkınca büyük kan kaybetti.

Bunun üzerine dizinin yönetmen ve senaristi değişti. Kanunsuz Topraklar yeni yönetmeni Cevdet Mercan’ın imzasını taşıyan ilk bölümüyle bu hafta ekrana geldi. Ancak yeni yönetmenli yedinci bölüm de reytinglerden çok iyi sonuç alamadı.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki etkili ve kendi kitlesini oluşturmuş dizinin karşısında Kanunsuz Topraklar zorlanıyor.