Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın parlayan yıldızı Esra Bilgiç, projeleri teker teker patlatıyor!

Kanunsuz Topraklar’ın parlayan yıldızı Esra Bilgiç, projeleri teker teker patlatıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Kanunsuz Topraklar dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteriyle kariyerinde önemli bir ivme yakalayan Esra Bilgiç, dizinin sona ermesinden sonra dinlenmeye çekildi. Bu sırada proje görüşmeleri yapan başarılı oyuncu, arka arkaya yaşanılan sorunlarla gerçek bir yılan hikayesine dönen Süslü Korkuluk dizisi için anlaşmıştı.

Fakat naşrolde yer alacağı duyurulan Esra Bilgiç’in projeden ayrıldığı geçen hafta ortaya çıktı. Bunun üzerine yapılan bazı paylaşımlarda oyuncu, sorun çıkaran insan olarak lanse edildi. Bilgiç bunun üzerine kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma isyan etmiş ve açıklamasıyla büyük takdir toplamıştı.

“Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim. Bir Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…”

Kanunsuz Topraklar’ın parlayan yıldızı Esra Bilgiç, projeleri teker teker patlatıyor! 7

Süslü Korkuluk projesiyle birlikte dizi defterini kapatan başarılı oyuncuya ayrıca birçok markadan da reklam yüzü olmaları konusunda teklif geliyordu. Bilgiç’in iki markanın reklam yüzü olacağı öğrenilmişti. Victoria’s Secret reklamının ardından şimdi bir de güzellik markasıyla el sıkıştı. Doğal güzelliğiyle hayranlık uyandıran ünlü oyuncu şimdi de Flormar markasıyla anlaştı.

Son olarak Kanunsuz Topraklar dizisinde kamera karşısına geçen Esra Bilgiç, reklamcıların da gözdesi oldu. Rol aldığı diziler sayesinde sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, peş peşe reklam filmleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hem televizyon hem de dijital alanda çekilecek yeni projelerden teklif alan Esra Bilgiç’in yeni adresi merak konusu…